Magyar English Deutsch Р???кий Polish Portuguese
Spanish French Italian Romanian Japanese Chinese (Traditional) Dutch Czech Slovakian Croatian Slovenian Bulgarian


Különterem

Nagyobb összejövetel, vagy rendezvény esetén különtermünket ajánljuk vendégeink részére. (max.60 fő)

A terem 80 nm alapterületű, bárpult és mini konyha tartozik hozzá. Alkalmas rendezvényre, fotózásra, üzleti megbeszélésekre.

Bérleti díja 50.000 Ft/nap, rövidebb időre 10.000 Ft/óra. Az ár tartalmazza az adót.

Budapesti hotelünk üzleti megbeszélések helyszíneként is megállja a helyét!

budapesti szálloda

A fontos üzleti megbeszélésekkor mindenki arra törekszik, hogy annak végkimenetele a lehető legpozitívabban alakuljon. Ehhez nem elég csupán a tárgyaláshoz egy megfelelő helyszínt találni, aminek minősége hűen tükrözi, hogy a vendégül látottak kiemelt partnerként vannak kezelve. Könnyedén előfordulhat, hogy a vártnál hosszabbra nyúlik a találkozó vagy külföldről érkezik a vendég, ekkor pedig megfelelő szálláshelyet is biztosítani kell számára. Éppen ezért a legjobb döntés, ha budapesti szállodánkat választja, mert nálunk a megbeszélés helyszínén biztosíthat exkluzív szállást a partnercége képviseletének!

Budapesti szállodánk, a Hotel Villa Korda 80 négyzetméter alapterületű különterme az Ön rendelkezésére áll, ha egy fontos üzleti megbeszéléshez keres nívós helyszínt! A szobáink és lakosztályaink minden igényt kielégítenek, vendégei garantáltan elégedettek lesznek az Ön által biztosított vendéglátás minőségével!

Vegye fel a kapcsolatot budapesti szállodánkkal, foglalja le különtermünket és a lakosztályokat partnerei számára elérhetőségeink egyikén!

Budapesti szálloda üzleti megbeszéléshez? Várja a Villa Korda!

Budapesti szálloda üzleti megbeszéléshez? Várja a Villa Korda!

Budapesti szállodánk várja mindazokat az üzletembereket, akik kellemes és exkluzív környezetben szeretnék lebonyolítani találkozóikat. Hotelünk nemcsak szállóvendégek számára biztosít ideális körülményeket a pihenéshez, de gyönyörű különterme tökéletes lehetőség üzleti megbeszélések lebonyolításához is.

A Villa Korda különtermének 80 négyzetmétere akár 60 fő befogadására is képes, így nagyobb delegációk számára is igazán ideális. Prezentációk, workshopok, tárgyalások, továbbképzések, akár csapatépítők is megrendezésre kerülhetnek itt. Az exkluzív zöld környezet festői hátteret szolgáltat az üzleti ügyek lebonyolításához, a budapesti szálloda csendes környéke előnyére válik az eredményes megbeszéléseknek. Az igényektől függően, akár néhány órára is kibérelheti a különtermünket!

Nyűgözze le üzletfeleit, partnereit, hagyja maga mögött a zsúfolt, zajos belvárost, és helyezze üzleti megbeszéléseit budapesti szállodánk különtermébe! A részletekkel kapcsolatban keressen fel minket bátran megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Hotel Villa Korda - 1025 Budapest, Szikla u. 9.
Tel: +36-1-325-91-23, +36-1-325-91-51 Fax: +36-1-325-91-27
E-mail: info@villakorda.com
Pinterest